Tuesday, January 4, 2011

MY NEW DAY IN THE BLOGGING WORLD :)

heyy everybodayy , aku masih baru lagi dalam BLOGGIN WORLD nihh , bak kata org2 tua mcm "BABY BARU NAK BERTATEH ;D .. hold on .. korg nk tau sebab2 kenapa aku buat blog ? klu x nk tau pun x pe , tp aku nk bgtau gakk , TAK KIRA ! ;D LOL *ada aku ksah :D*


SEBAB2 PENTING KENAPA AKU BUAT BLOG :
1 : Untuk mengimprove BM n BI
2 : Untuk SHARE pendapat ngn semua org (dont worry , aku OPEN MINDED)*chill yoo ;D
3 : Sbb tertarik/teruja tgk blog member2 yg AWESOME
4 : Isi masa lapang , boring .. drpd melepak kann .. lols
5 : Nak bg typing jd laju , bkn laju biasa , tp laju glee ;D

... tuu laa sbb2 nye , yoo yoo ! aku baru lg , so perlukan byk tunjuk ajar utk buat blog jd lebih COOL , so if there's anything just leave a comment , jgn malu2 , tq .. ;D kayy , *indo* aku berangkat dulu yeah , moga ketemu lagi lain hari , :)                                                                                                  

7 comments:

  1. tq , buah cempedak di luar pagar , ambil galah tolong jolokkan , sy budak baru belajar , salah dan silap tlg tunjukkan :D

    ReplyDelete
  2. huyoooooo abang f dah ada belog rr..pheewit..kehkeh..welcome to the blog =D

    ReplyDelete
  3. hahah , x pee x pee , btw thanks for your support :D

    ReplyDelete
  4. hayyttt...looking forward your next post...ahhah..bole je nk bg tunjuk aja sket2...bgtau la nk tau ape..aha.;)

    ReplyDelete
  5. Peehh.. Mantop der.. kene follow nih ;D

    ReplyDelete
  6. SHA : thanks , btw daa ada new post ,
    QIY : kihkih , tq for your support bro :)

    ReplyDelete

leave your comment here , baby ! ;D